Balkon ve Bahçeler İçin Yaza Özel Ürünler

Güneşli, cıvıl cıvıl ve sıcacık yaz günleri geldi çattı. Pandemi süreci, kış etkisi ve iş yoğunluğu derken yorgun bedenler balkonlar, bahçeler ve çatı teraslarda gevşeyerek yeniden şarj olmaya hazır. Günün yoğunluk ve yorgunluğunu azaltmak için dinlendiğiniz, soğuk bir şeyler içerek rahatladığınız ya da sevdiklerinizle sohbet ederek mutlu olduğunuz bu özel alanları daha güzel ve kullanışlı hale getirmek istiyorsanız balkon ve bahçeler için yaza özel ürünler bu yazımızda sizlerle.

Herkesin uzunca bir süre evde kaldığı ve yeni normal dönemiyle birlikte tedbirli bir şekilde hayatına yavaş yavaş geri döndüğü bu yaz, aslında balkon ve bahçelerin önemi bir kat daha arttı diyebiliriz. Yaz günlerinin büyük bir bölümü bu alanlarda geçirileceği için daha kullanışlı, daha keyifli ve daha hoş alanlar yaratarak yeşille ve temiz havayla buluşmanın güzelliğini doyasıya yaşayabilirsiniz. Alanınızın büyüklüğü ve kullanım durumuna göre pratik, rahat ve konforlu ürünlerden oluşan önerilerimizle siz de bu yaz balkon ve bahçe keyfini doyasıya yaşayın.

Balkon ve Bahçe Dekorasyon Ürünleri

Güzel ve güneşli yaz günlerinde kahvaltı etmek, bir şeyler okumak ya da arkadaşlarla vakit geçirmek için en çok tercih edilen yer tabii ki bahçe ve balkonlar. İsterseniz Yaz Aylarında Balkonlarınızı Süsleyecek 5 Dekorasyon Önerisi yazımıza göz atarak dekorasyon fikirleri hakkında daha kapsamlı bilgi alabilirsiniz.

Balkon ve bahçelerin olmazsa olmazı olan masalar, yazın en çok vakit geçirilen mobilyaların başında gelmektedir. Alanınıza uygun, şık ve kullanışlı bir masa seçerek siz de yaz günlerinin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Bahçelerin favori dekorasyon ürünleri arasında yer alan çitleri ister küçük bir sera alanı için isterseniz de çocuklarına bir oyun alanı kurmak için kullanabilirsiniz. Seçim tamamen size kalmış…

Balkon veya bahçenizdeki bir duvarı yeşil çimenlerle dekore ederek ortamın havasını oldukça değiştirebilirsiniz. Duvar kullanımı dışında balkon ve bahçelerinizin zeminlerinde de bu yapay çimen ürünü kullanmanız mümkün.

Bahçe ve balkonların en sevilen dekoratif ürünü bitkilerdir desek yanılmış olmayız. Büyük gösterişli yapraklara sahip olması ve bakımının kolay olması sebebiyle dünyanın en yaygın bitkilerinden yuka bitkisi sizin de evinizin havasını değiştirmek için iyi bir seçim olacaktır.

Balkon ve Bahçelerde Çocuklara Yer Açın

Yaz günlerinde çocukları evde tutmak oldukça zordur. Özellikle pandemi süresince evde kalan ve hala dışarı çıkarmakta çekinceleriniz olduğunu düşünürsek balkon ve bahçelerin kullanımı bir kat daha arttı diyebiliriz. Bu alanları daha kullanışlı bir hale getirerek kontrollü yazı eğlenceli hale getirebilirsiniz.

Yaz günlerinin en sevilen etkinliği sulu aktivitelerdir. Siz de balkon veya bahçenize şişme bir havuz yerleştirerek çocuklarınızla birlikte bu eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Bahçe veya balkonlara koyacağınız oyuncaklar çocuklarınızın vakit geçirmesine oldukça yardımcı olacaktır. Örneğin bu sallanan ahşap atı çocuklarınız oldukça sevecektir.

Çocuklarınızın arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirebileceği bu renkli masa yazın en büyük yardımcınız olabilir. Çocuklarınız üzerinde resim çizmekten oyun hamuru oynamaya, yemek yemekten araba yarıştırmaya her şeyi yapabilir.

Barbekü ve Mangal Keyfi Ürünleri

Yaz günlerinin bir diğer vazgeçilmezi tabii ki barbekü veya mangal partileridir. Sosyal mesafe ve pandemi süreci nedeniyle toplu kullanılan alanlara gitmek yerine bahçe veya balkonlarınızda kendi yakın çevrenizle küçük partiler verebilirsiniz.

Barbekü veya mangal keyfi için ilk ihtiyacınız olan şey bir mangal. Bu portatif ayaklı barbekü – mangal ile bahçenizde istediğiniz ürünleri pişirerek güzel bir ziyafet hazırlayabilirsiniz.

Evinizden bahçenize geçerken piknik havasını yaşatmak adına kullanabileceğiniz bu piknik seti hazırladığınız tüm ürünleri yerleştirebileceğini kadar büyük. İsterseniz uzak bir yere pikniğe gittiğinizde de tüm ihtiyaçlarınıza çözüm olacaktır.

Piknikte, balkonda ya da bahçenizde kullanabileceğiniz oldukça kullanışlı bu örtü ile bahçeniz ya da balkonunuzun keyfini doyasıya çıkarın.

Balkon ve Bahçelerde Kendin Yetiştir Ürünleri

Pandemi süreciyle birlikte popülerliği daha da artan balon ve bahçelerde sebze – meyve yetiştiriciliği bu yaz günlerinin de en güzel aktiviteleri arasında yer almaya devam ediyor. Siz de sevdiğiniz ve tükettiğiniz ürünleri kendi küçük seranızı kurarak yetiştirebilir, sağlıklı besinlerin tadına doyasıya varabilirsiniz.

Balkonunuzda kendi ihtiyacınız kadar olan maydanoz, dere otu, kıvırcık vb. ürünleri yetiştirerek sağlıkla tüketmeye ne dersiniz? Bu set sayesinde balkonda rahatlıkla size yetecek kadar maydanoz elde edebilirsiniz.

Balkon veya bahçenizin bir köşesinde kendi fidelerinizden büyüttüğünüz kırmızı kırmızı domateslerle salatalar yapmayı ya da sabah kahvaltılarında tüketmeyi ister misiniz? Cevabınız evetse bu yetiştirme seti tam size göre!

Eğer bahçenizde yeterli alanınız var ise bu sera bahçenize çok ama çok yakışacak. Hem şık bir görüntüyle bahçenin havasını değiştirecek hem de yetiştireceğiniz birbirinden sağlıklı ürünlerle size yaz boyunca harika ürünler sunacak.

Bahçeniz ya da balkonunuzda yetiştirmek istediğiniz her türlü bitki için kullanabileceğiniz bitki toprağı ile yaz boyunca birbirinden güzel bitkiler yetiştirin.

Balkon ve Bahçe Keyfini Arttıran Ürünler

Balkon ve bahçe hakkında tabii ki keyif kısmına değinilmeden olmaz. Yaz akşamlarında ya da şemsiye altında elinizde içeceğiniz ile oldukça fazla vakit geçirdiğiniz bu alanlar günün yorgunluğunu atarak enerji toplamanıza yardımcı olur.

Hamak, sıcak yaz günlerinde üzerinde uzanıp keyif yapılan ve oldukça sevilen bir üründür. Siz de bahçeniz ya da balkonunuza bir hamak yerleştirerek keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.

Balkon ya da bahçenize yerleştireceğiniz bu sallanan koltuk; kitap okurken, bir şeyler içerken ya da birazcık kestirmek istediğinizde en sevdiğiniz köşeniz olacak.

Balkon ve bahçelerde en çok kullanılan ürünlerin başında salıncaklar gelmektedir. Hem çocuklarınızın hem de sizin en sevdiğiniz köşe bu salıncağın olduğu yer olacaktır.

Balkon ve Bahçe Ürünlerinin Bakımına Yardımcı Ürünler

Balkon ve bahçede yetiştirdiğiniz ürünlerle ilgilenirken size yardımcı olacak bazı ürünlere ihtiyacınız vardır. Bu ürünlerle birbirinden güzel çiçekleriniz, bitkileriniz veya meyve sebzelerinizin bakımını yapabilirsiniz.

Su, bizim olduğu gibi her canlının en temel ihtiyacıdır. Bahçe ve balkonunuzdaki bitkilerinizi sularken onlara yeteri kadar su vermeniz oldukça önemli bir konu olduğundan bu tarz bir ürün kullanmanız oldukça yardımcı olacaktır.

Bahçenizde toprakla uğraşırken ya da balkondaki bitkilerinizin bakımı için size yardımcı olacak bu set oldukça işinize yarayacaktır.

Bahçe ve balkon işlerinde kullanabileceğiniz oldukça kullanışlı bu eldiven sizi olası kazalardan koruyacaktır.